Over Eventgoodz

EventGoodz helpt je aan een onvergetelijke beleving voor je fans, bezoekers of klanten. Ontdek de kracht van goodiez en merchandise.

Het ontstaan

Mysteryland 2011, 27 augustus

Met een grote groep feestgangers reisden we met een partybus af naar het Haarlemmermeer. Het feestje begon vaak al in de bus dus eenmaal binnen zat de sfeer er al goed in. We stonden bij de welbekende piramide berg en één van de oprichters had een 3D brilletje meegenomen van een kermisattractie. Dit brilletje vervormde de lichteffecten verbazingwekkend in de kleuren van de regenboog.

“ Yesterday is history, today is a GIFT, tomorrow is mystery”

Het brilletje verdwaalde letterlijk en figuurlijk van de ene naar de andere neus en de reacties waren hilarisch. Binnen no-time verdween het brilletje in het publiek. Dat heeft ons aan het denken gezet. Wat als je hier nu een boodschap of logo opzet?

Die dag was voor ons een GIFT en dit was de start van een eigen goodiez en merchandise lijn. Met deze jarenlange ervaring, eigen ontwikkeling en vernieuwing zijn we EventGoodz gestart.

Chris Spijkers en Teun Verhagen

Wat kun je van ons verwachten?

Super snelle service

Er is niets vervelender dan wachten.. Wij proberen je daarom altijd zo snel mogelijk te helpen. Beloofd is beloofd.

N

Offerte binnen 1 werkdag (maatwerk)

N

Snelle reactietijden via chat, e-mail of telefoon.

Maatwerk

Wij weten als geen ander dat ieder event anders is. Wij denken daarom graag met je mee in de mogelijkheden. Voor ons is (nagenoeg) niets onmogelijk!

N

Digitaal ontwerp obv jouw wensen

N

Persoonlijk advies en contact

N

Van idee tot design (A tot Z)

Zekerheid en kwaliteit

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Er zijn geen addertjes on het gras of gekke nacalculaties. Ook hebben diverse producten waarbij dit verplicht is een keurmerk.

N

CE keurmerk

N

Gratis bestandscontrole (maatwerk)

N

Scherpe all-in prijzen

Referenties

Opdrachtgevers waar we echt trots op zijn:

Genoeg geluld!

Wat vinden onze klanten van Eventgoodz?

0 klanten waarderen ons gemiddeld met een 0/10