Verzenden

Alle pakketten worden zorgvuldig ingepakt en verzonden door PostNL. Indien we merken dat de levertijd krap wordt zullen we er alles aan doen om de order op tijd te leveren en kunnen we uitwijken naar andere verzendmogelijkheden, bijvoorbeeld een Express levering.

Levertijden maatwerk

De levertijden voor producten met bedrukking kunnen verschillen per product. De verwachte levertijd wordt ook vermeldt op de offerte. De levertijd geldt zodra de offerte en het digitaal ontwerp zijn bevestigd.

Gratis verzending

Wij leveren gratis vanaf een orderwaarde van €150. De standaard verzendkosten onder dit bedrag zijn weergegeven in onderstaand schema. Wil je het pakket naar een ander land versturen? Neem dan even contact met ons op.

Land Gratis verzending vanaf Standaard verzendkosten
Nederland  €                                   150  €                                          5,95
België  €                                   150  €                                          9,50

 

Track & Trace

Zodra je order is verzonden ontvang je van ons een Track & Trace code. Deze code zal zichtbaar zijn in je account en zal ook per mail worden verstuurd. Hiermee kun je de order volgen tot op locatie!

Ophalen?

Dat is mogelijk! Hiervoor dient een ophaalafspraak worden gemaakt, neem hiervoor contact met ons op.

Besteld voor 15:00u op Verzonden op Op locatie*
Maandag  Maandag  Dinsdag
Dinsdag  Dinsdag  Woensdag
Woensdag  Woensdag  Donderdag
Donderdag  Donderdag  Vrijdag
Vrijdag  Vrijdag  Zaterdag
Weekend  Maandag  Dinsdag

*PostNL heeft een wettelijke verplichting om minimaal 94% van de pakketten op tijd te leveren. Het kan dus in uitzonderlijke gevallen langer duren.